Cleuren Cuvees
HOME

WIE ZIJN WE?

BROER & ZUS BUNDELEN TALENTEN

CleurenCiders werd opgericht eind 2019. Het idee om een kwalitatief alcoholhoudend product op basis van appels te maken, ontstond echter al vele jaren eerder. De kiem van CleurenCiders zat in 2013 reeds vervat in het eindwerk bio-ingenieur dat Sander aan de KULeuven schreef. Het betrof een onderzoek naar de geschiktheid van Belgische appelcultivars voor het maken van kwaliteitscider.


Sander kreeg hierbij de ondersteuning van zijn neef Wouter en samen zetten ze naast het eindwerk ook al fermentaties op in eigen beheer. Sander en Wouter hadden de smaak te pakken en in 2014 werden de eerste bomen in de grond gezet van onze eigen boomgaard. Van 2014 - 2019 legden ze zich verder toe op de productontwikkeling van wat we vandaag POMM. noemen.

Hoewel Wouter's droom inmiddels gerealiseerd was door de ontwikkeling van een hoogstaande appelschuimwijn, ging Sander's droom nog een stap verder. Hij wilde een organisatie oprichten om de appelschuimwijn te vermarkten. Na een productieve samenwerking met zijn neef, moest Sander niet ver zoeken naar een complementaire business partner om een officiële zaak op te starten. Uiteindelijk slaagde hij erin om zijn zus Jana te overtuigen om mee haar schouders onder dit avontuur te steken.

Jana had reeds een beetje van het leven als entrepreneur geproefd en net zoals bij Sander liggen haar studies  aan de grondslag van haar kennis en ideeën rond marketing, sales en business development.

Sander én Jana hebben 2 dingen met elkaar gemeen binnen de organisatie. Enerzijds streven ze er allebei naar om de dingen volledig anders aan te pakken dan andere spelers binnen hun domein. Sander doet dit binnen de productie, Jana doet dit op het gebied van business development. Anderzijds hebben ze allebei een enorme passie voor de producten die ze lanceren. Waar Sander zich helemaal uitleeft met de smaak, is Jana enorm gedreven om er een krachtig, high-end merk rond te bouwen.


CleurenCiders is een jong, dynamisch en energiek familiebedrijf hetgeen ook in haar producten terug te vinden is!


Op zoek naar onze contactgegevens?