Cleuren Cuvees
POMM.PINK

UNIEK 

RECEPT.

Rood appelssap aan de basis

Deze rosé schuimwijn van appels dankt haar mooie rosé kleur aan een uniek appelras met rood vruchtvlees. Wanneer het natuurrood sap tot appelwijn is gefermenteerd, blenden we deze met een vijftal andere basiswijnen bekomen na fermentatie van Haspengouwse hoog- en laagstamvariëteiten.


Het resultaat is een unieke smaakvolle schuimwijn met tonen van citrusvruchten en rood fruit. Door de rijping in de Grotten van Kanne ontwikkelt zich een sprankelende pareling en een lange afdronk.


Het productieproces komt overeen met de procedure die we volgen om tot onze reguliere schuimwijn POMM. te komen.

SCHENKING 

ONDERZOEKSFONDS.

Schenking onderzoeksfonds


Een deel van de opbrengst van de POMM.PINK campagne zullen we schenken aan een goed doel, namelijk het LowLight onderzoek. Het gaat om initiatief van de UHasselt in samenwerking met het Jessa Ziekenhuis dat zich inzet voor de verbetering van de levenskwaliteit van mensen die (borst)kankertherapie ondergaan. Het onderzoeksteam houdt zich bezig met de ontwikkeling van Low-level lasertherapie. Het gaat om lasertherapie voor de preventie en behandeling van bestralingscomplicaties. Bovendien is dit onderzoek geschoold op het kleurenspectrum. Een analogie die we ook herkennen in de bedrijfsfilosofie van CleurenCiders.


Hier kun je terecht voor meer info over het LowLight onderzoek.

NIEUW

 DESIGN.

Authentieke POMM.-label met roze touch

Ons allereerste POMM.-label bleek meteen een schot in de roos. Het  ontwerp past perfect op onze POMM.-flessen en het zilveren materiaal zorgt voor een optimale uitstraling. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit design ook door te trekken in het label van POMM.PINK maar er uiteraard wel een roze touch aan toe te voegen.


Wist je trouwens dat de vorm van het POMM.-label een doorgesneden appel representeert? 

STRAFFE  

AMBASSADRICES.


Trotse 'meters'

We willen onze samenwerking met het LowLight onderzoek nog meer kleur geven door andere gedreven figuren bij dit project te betrekken. Daarom hebben we zeer straffe onderneemsters te nomineren als ambassadrice binnen dit partnerschap.


Naast het feit dat deze ambassadrices ontzettend fan zijn van POMM., hebben ze ook elk hun eigen reden om dit project te ondersteunen. Binnenkort kun je hieronder uitgebreid ontdekken wie deze ambassadrices zijn, waar zij hun passie en gedrevenheid vandaan halen en waarom ze zich engageren voor dit initiatief.

Ambassadrice #1 I Kristien Vansimpsen


⭐   Van deze ondernemende dame geraak je altijd goed gezind!

⭐   Deze dame is naast een positivo ook een ondernemerscoach.


⭐   Ze leerde de kneepjes van het ondernemersvak in de bouwsector.

Ambassadrice #2 I An Samyn


⭐   POMM.-fan van het allereerste uur.

⭐   Het ciderlandschap kent geen geheimen voor deze vrouw.


⭐   Deze dame zorgt voor een West-Vlaamse toets in onze campagne, waardoor de impact ervan het lokale aspect overstijgt.


Lees Interview


Ambassadrice #3


⭐   Meest enthousiaste onderneemster van Limburg en omstreken.

⭐   Deze dame won ooit de WOMED award.


⭐   Kan je alles vertellen over het reilen en zeilen in de transportsector.

Ambassadrice #4


⭐   Haar onderneming werd verkozen tot Limburgse Start-Up van het jaar.

⭐   Deze dame is uiterst humble en goedlachs.


⭐   Deze kanjer schoolt zich momenteel bij als sommelier en herkende onmiddellijk het grote gastronomisch potentieel van onze producten.